Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Avion Air Moldova, reținut la Dublin - Compania aeriană oferă explicații

© Sputnik / Mihai CarausРабота на высоте
Работа на высоте - Sputnik Moldova, 1920, 10.02.2021
Abonare
Air Moldova oferă detalii despre cauzele anulării zborului Dublin-Chișinău. Este invocat motivul datoriilor uriașe.

CHIȘINĂU, 10 feb - Sputnik. Zborul Chișinău-Dublin a fost anulat din cauza datorilor pe care le are Air Moldova. Potrivit unui comunicat de presă, datoria a fost acumulată în urma încheierii unui contract dubios de către conducerea anterioară a companiei aeriene.

„În legătură cu introducerea unor măsuri restrictive asupra zborurilor cauzate de pandemia Covid-19, lipsa mijloacelor financiare a dus la suspendarea plăților datoriei acumulate”, este precizat în comunicatul de presă.

Самолет - Sputnik Moldova, 1920, 02.01.2021
Societate
Air Moldova lansează curse charter Chișinău-Moscova

Precizăm că aeronava care urma să efectueze zborul Dublin-Chișinău, după aterizarea pe aeroportul din Irlanda, nu a mai primit permisiunea de a efectua zborul de întoarcere spre Capitala Republicii Moldova.

„Această acțiune este fără precedent în istoria companiei Air Moldova. În acest moment, s-a ajuns la un acord pentru a rezolva problema controversată”, mai precizează compania. 

Pasagerii zborului Dublin-Chișinău, care trebuia să fie efectuat pe 10 februarie 2021, vor fi transportați la Chișinău pe 13 februarie 2021.

Toți pasagerii zborului anulat au beneficiat de cazare la hotel, li s-a asigurat hrană, precum și sprijinul informațional necesar. Toate cheltuielile au fost acoperite de compania Air Moldova.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0