Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Air Moldova lansează curse charter Chișinău-Moscova

© Sputnik / Miroslav RotariСамолет
Самолет - Sputnik Moldova
Abonare
Ambasada Rusiei a explicat de ce documente veți avea nevoie în cazul în care veți dori să călătoriți la Moscova cu avionul.

CHIȘINĂU, 2 ian – Sputnik. Începând cu 2 ianuarie, compania Air Moldova lansează zboruri charter, care vor fi efectuate de la Aeroportul Internațional Chișinău către Aeroportul Domodedovo din Moscova o dată pe săptămână (în ziua de sâmbătă, cursele 9U 173/174 și 9U 171/172). Biletele pot fi achiziționate online de pe site-ul companiei aeriene, la casele de bilete ale Aeroportului Internațional Chișinău, precum și în rețeaua agențiilor din Republica Moldova.

"Vă rugăm să rețineți că intrarea cetățenilor străini în Rusia este încă reglementată prin ordinul Guvernului Federației Ruse din 16 martie 2020 N 635-r", a menționat Ambasada Rusiei în Moldova.

Ambasada Federației Ruse în Republica Moldova a desfășurat un act de caritate pentru copii - Sputnik Moldova
Societate
Ambasada Rusiei în Moldova a oferit diverse cadouri copiilor
Cetățenii ruși care sosesc acasă trebuie să completeze „Chestionarul pentru cei care sosesc în Rusia cu curse avia” la bordul aeronavei sau în format electronic și, de asemenea, în termen de trei zile calendaristice de la data sosirii, să facă un test de laborator pentru COVID-19 prin metoda PCR și să posteze informații rezultatul cercetării în format electronic. 

În același timp, până la obținerea rezultatelor testelor de laborator pentru COVID-19, este necesar să se respecte regimul de izolare la locul de reședință (ședere).

Cetățenii străini care doresc să intre în Federația Rusă, la trecerea frontierei de stat rusești, trebuie să prezinte oficialilor care exercită controlul sanitar și de carantină un document medical (în rusă sau engleză) privind testarea la COVID-19, care confirmă rezultatului negativ al testării prin metoda PCR efectuate nu mai devreme de trei zile calendaristice înainte de sosirea pe teritoriul Federației Ruse.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0