Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

A demarat concursul vocal „Tu ești super! 60+”

© Sputnik / Евгений БиятовСуперсезон проекта "Ты супер!"
Суперсезон проекта Ты супер! - Sputnik Moldova, 1920, 10.02.2021
Abonare
La proiectul „Tu ești super! 60+” pot participa oameni talentați, cu abilități vocale remarcabile, care locuiesc în azilurile de bătrâni, în internate speciale, precum și pensionari solitari care, din diferite motive, au rămas fără grija rudelor lor.

CHIȘINĂU, 10 februarie - Sputnik. Postul rusesc de televiziune NTV și Agenția Internațională de Știri și Radio Sputnik anunță castingul la competiția internaționale „Tu ești super! 60+”.

Fotografia The Moon Girl de Kamila J. Gruss, câștigătoare a premiilor naționale (Polonia) la Sony World Photography Awards din 2021. - Sputnik Moldova, 1920, 10.02.2021
Omul și lumea - viața văzută prin obiectiv

Competiția vocală internațională „Tu ești super! 60+” le oferă șansa talentelor care se află într-o situație dificilă să se manifeste, să-și demonstreze abilitățile vocale în fața a milioane de telespectatori, să lucreze cu cei mai buni profesori și producători de muzică, să se întâlnească cu vedete de clasă și să-și facă prieteni noi în întreaga lume.

Întregul proces de pregătire a participanților pentru spectacol, precum și participarea la competiție în sine sunt difuzate pe larg pe postul NTV, pe internet, pe site-urile Agenției Internaționale de Știri și Radio Sputnik, precum și pe rețelele sociale.

Cine poate participa la concurs?

Oamenii talentați cu abilități vocale remarcabile care trăiesc în case de bătrâni, în internatele specializate, dar și pensionari solitari, care din diverse motive au rămas fără grija rudelor și prietenilor, precum și cei ai căror copii și nepoți trăiesc în alte orașe/țări vor putea participa la proiectul „Ești super! 60+".

Completează formularul

Să înregistreze un videoclip (puteți utiliza un telefon mobil obișnuit), în care participantul la casting vorbește pe scurt despre el (nume și prenume, vârstă, oraș și statut). De exemplu: "Eu sunt Ivan Ivanovici Ivanov, locuiesc în Anenii Noi. Am 60 de ani. Cânt de când aveam 10 ani. După care să povestească ceva despre ei" Atașați videoclipul la aplicație.

Молодая пара - Sputnik Moldova, 1920, 09.02.2021
Societate
Oferte de Ziua Îndrăgostiților: Idei de surprize pentru el și ea

Să realizeze o înregistrare video a melodiilor interpretate (cel puțin două). Fiecare videoclip trebuie să poarte numele participantului (exemplu: „Ivan Ivanovici Ivanov, Chișinău, titlul melodiei”) Puteți trimite înregistrări ale spectacolelor filmate la concursuri. Atașați un videoclip la aplicație.

Trimiteți videoclipurile pregătite (prezentarea participantului și melodiile lui - cel puțin două) la konkurs@sputnik.md. Indicați în scrisoare: „Cerere pentru proiect” Tu ești super! 60+" din (prenumele și numele candidatului)". Dacă videoclipurile sunt mari, acestea pot fi încărcate pe un disc virtual pe Internet (Yandex Disk, Google Drive, Mail.ru Cloud etc.). În acest caz, este important să indicați linkuri către videoclipurile postate la adresa de e-mail konkurs@sputnik.md. În scrisoare, trebuie să indicați orașul și vârsta participantului, numărul de telefon mobil și adresa de e-mail, astfel încât să vă putem contacta dacă materialele nu se deschid.

Când puteți depune cererea

Cererile pentru concurs sunt acceptate până la 1 martie 2021. Rezultatele primei runde de calificare vor fi anunțate în această primăvară. În cadrul primei etape, participanții vor trebui să treacă printr-un casting la distanță, apoi competiția va avea loc la Moscova.

Cine suportă costurile?

Toate cheltuielile de călătorie, cazare și masă pentru participanți sunt acoperite de canalul NTV. În cadrul proiectului vor participa psihologi și personal medical.

Date de contact

Pentru mai multe informații despre proiect și participarea la concurs a reprezentanților din Moldova, vă rugăm să scrieți la adresa konkurs@sputnik.md sau să telefonați la numărul (+373 22) 358-141 (Republica Moldova).

Detalii despre proiect

Premiera concursului de muzică „Tu ești super!” a avut loc la NTV pe 11 februarie 2017. Apoi au participat copii rămași fără îngrijirea părintească. Chiar de la primele emisiuni, proiectul a devenit unul dintre cele mai populare showuri de talente.

De atunci, proiectul „Tu ești super!” a ajutat sute de tinere vedete să-și descopere talentele vocale și să facă primii pași în cariera muzicală profesionistă. Unii dintre participanți și-au îndeplinit visele și și-au găsit părinți.

Proiectul vocal internațional „Tu ești super! 60+” este desfășurat de postul NTV împreună cu Agenția Internațională de Presă ș Radio Sputnik.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0