Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mama copilei abandonate în scara blocului a fost găsită de Poliție: Iată cine este

© Sputnik / Anatolii KiriakМигалка
Мигалка - Sputnik Moldova, 1920, 09.02.2021
Abonare
Mama copilului care a fost abandonat în scara unui bloc din centrul Capitalei a fost găsită de oamenii legii. Ea s-a dovedit a fi o tânără de 20 de ani.

CHIȘINĂU 9 feb - Sputnik. Poliția anunță că a reușit să identifice mama fetiței de aproape două săptămâni, care a fost lăsată în scară, la etajul șase al unui bloc de locuințe de pe bulevardul Ștefan cel Mare din Capitală. Tânăra de 20 de ani este originară din raionul Hâncești. 

Врач осматривает ребенка в родильном отделении - Sputnik Moldova, 1920, 09.02.2021
Societate
Video - Imagini cu mama care și-a abandonat copilul: Cine o recunoaște

Ea urmează să fie audiată de către oamenii legii pentru a se stabili ce a făcut-o să recurgă la acest gest inuman și să-și lase abandoneze copilul. Poliția anunță că toate circumstanțele acestui caz urmează a fi stabilite. 

Amintim că sâmbătă, 6 februarie, o femeie a găsit o fetiță de doar două săptămâni în scara blocului în care locuiește. Aceasta a sunat de urgență la Serviciul 112 și a informat despre faptul că micuța a fost abandonată în scara blocului de pe bulevardul Ștefan cel Mare din Capitală, la etajul șase. 

Potrivit Poliției, în acest caz a fost inițiat un dosar penal pentru lăsarea în primejdie a copilului. Mama fetiței riscă amendă de peste 27 de mii de lei, până la 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității sau chiar doi ani de pușcărie. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0