Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video - Imagini cu mama care și-a abandonat copilul: Cine o recunoaște

© Sputnik / Владимир Астапкович / Accesați arhiva multimediaВрач осматривает ребенка в родильном отделении
Врач осматривает ребенка в родильном отделении - Sputnik Moldova, 1920, 09.02.2021
Abonare
Femeia care și-ar fi abandonat copilul de doar două săptămâni în scara unui bloc din centrul Capitalei este căutată de oamenii legii. Aceștia au publicat un video în care ar apărea mama și roagă oamenii să informeze poliția dacă o recunosc.
CHIȘINĂU 9 feb - Sputnik. Dacă ați văzut undeva femeia din imagini sau dacă o cunoașteți, sunteți rugați să anunțați imediat oamenii legii. Aceasta ar fi mama fetiței abandonate sâmbătă în scara unui bloc de pe bulevardul Ștefan cel Mare. 
Cei care au recunoscut-o sunt rugați să sune la numerele de contact: 062102755; 069780928. Oamenii legii garantează că identitatea surselor nu va fi divulgată. 
Amintim că sâmbătă, 6 februarie, o femeie a găsit o fetiță de doar două săptămâni în scara blocului în care locuiește. Aceasta a sunat de urgență la Serviciul 112 și a informat despre faptul că micuța a fost abandonată în scara blocului de pe bulevardul Ștefan cel Mare din Capitală. Micuța se afla la etajul șase. 
După ce acest caz a ajuns în atenția presei, mai mulți oameni s-au oferit să o ajute pe micuță. Oamenii legii au publicat un șir de mesaje primite din partea unor oameni care au decis s-o adopte pe fetiță, să o ajute cu haine sau mâncare. 
Potrivit poliției, în acest caz a fost inițiat un dosar penal pentru lăsarea în primejdie a copilului. Dacă va fi găsită mama fetiței, ea riscă amendă de peste 27 de mii de lei, până la 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității sau chiar doi ani de pușcărie. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0