Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Important pentru moldovenii din Irlanda: Unde pot autentifica procuri

© Sputnik / E. Simakov / Accesați arhiva multimediaУлица имени Робина Гуда, Ирландия, Irlanda de Nord
Улица имени Робина Гуда, Ирландия, Irlanda de Nord - Sputnik Moldova, 1920, 09.02.2021
Abonare
Mai multe servicii notariale vor fi oferite cetățenilor Republicii Moldova care se află în Irlanda, la ambasada țării noastre.

CHIȘINĂU, 9 feb - Sputnik. Cetăţenii Republicii Moldova aflați în Irlanda pot beneficia la ambasada țării noastre la Dublin de autentificarea procurilor, dar și de alte servicii notariale. Este vorba de autentificarea traducerilor, legalizarea semnăturilor pe declaraţii şi alte înscrisuri, certificarea autenticităţii fotocopiilor, etc.

Decolarea avionului - Sputnik Moldova, 1920, 14.01.2021
Societate
Atenție: Noi reguli de zbor în Irlanda - Din ce dată intră în vigoare

Precizarea a fost făcută de Ambasada Republicii Moldova în Irlanda. Misiunea diplomatică menționează că pentru a beneficia de servicii notariale cetățenii urmează să se prezinte personal la sediul Ambasadei.

Prezentarea va avea loc în baza unei programări, care poate fi obţinută la adresa de e-mail consul.dublin@mfa.gov.md. Cei care vor solicita autentificarea procurilor vor trebui să dețină un act de identitate valabil în original, cum ar fi paşaport pentru calatorii în străinătate sau buletin de identitate, copia actului de identitate al persoanei pe care o împuterniccesc sau informaţia exactă privind numele, prenumele, data şi locul naşterii, adresa domiciliului permanent, numărul, data şi locul eliberării, autoritatea emitentă a actului de identitate a persoanei pe care o împuternicesc.

Procurile urmează a fi semnate personal de către solicitant la sediul Ambasadei în prezenţa Consulului. Pentru acest serviciu se percepe o taxă consulară de 30 de euro. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0