Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Atenție: Noi reguli de zbor în Irlanda - Din ce dată intră în vigoare

© Sputnik / Mihai CarausDecolarea avionului
Decolarea avionului - Sputnik Moldova
Abonare
Cei care vor să plece în Irlanda vor trebui să efectueze testul la COVID-19 și să se autoizoleze la sosirea în țară, în caz contrar autoritățile irlandeze îi vor pedepsi cu amenzi sau chiar închisoare. Noile reguli vor intra în vigoare de sâmbătă, 16 ianuarie. 

CHIȘINĂU 14 ian - Sputnik. Autoritățile irlandeze anunță că vor aplica noi reguli pentru cei care vor decide să intre pe teritoriul țării. Astfel, din data de 16 ianuarie, cei care vor dori să plece în Irlanda vor fi obligați să prezinte testul negativ la noul coronavirus în format electronic sau pe hârtie, efectuat nu mai devreme de 72 de ore înainte de intrarea în țară. 

Avion  - Sputnik Moldova
Societate
Lista statelor cu regim de carantină a fost actualizată: Care sunt acestea

Cei care nu vor prezenta testul negativ la intrarea în Irlanda vor risca amenzi de până la 2 500 de euro sau închisoare de până la șase luni. Totodată, persoanele ajunse în Irlanda vor trebui să se autoizoleze pentru 14 zile. 

În context, o companie avia din Republica Moldova a plasat un anunț pentru pasagerii curselor Chișinău - Dublin în care se menționează că aceștia trebuie să completeze online declarația Passenger Locator Form. Potrivit companiei, la completarea declarației, pasagerii vor primi o confirmare pe care va fi necesar să o prezinte la check-in, dar și poliției de frontieră din Irlanda. Declarația poate fi completată în decurs de 24 de ore înainte de zbor.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0