Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cum arată Ala Pugaciova fără machiaj - Foto

© Sputnik / Евгения Новоженина / Accesați arhiva multimediaАлла Пугачева
Алла Пугачева - Sputnik Moldova, 1920, 09.02.2021
Abonare
Fără machiaj și în afara scenei, Ala Pugaciova arată altfel decât atunci când este pe scenă, având fața acoperită cu câteva straturi de fard.

CHIȘINĂU, 9 feb – Sputnik. Din când în când, populara interpretă din Federația Rusă, pe care o cunoaște o lume întreagă, Ala Pugaciova postează pe Instragram câte un selfie făcut la domiciliu. Așa a procedat acum câteva zile, postând o fotografie în care nu este machiată.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey)

Acum suntem siguri că mulți dintre admiratorii ei vor spune: vai ce bine arată Ala Pugaciova și asta pentru că vedeta are deja aproape 72 de ani pentru această vârstă ea arată totuși foarte bine. Dar siguri că se vor găsi și dintre cei care se vor arăta dezamăgiți de felul în care arată vedeta, dat fiind că s-au deprins cu chipul ei din tinerețe.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey)

Ca orice vedetă din zilele noastre, Ala Pugaciova a recurs la operații plastice pe față. Asta îi permite să arate totuși mult mai tânără decât este.

Певица София Ротару - Sputnik Moldova, 1920, 07.02.2021
Societate
Video - Cum arată Sofia Rotaru la 73 de ani - Surprinsă la cheful unui milionar
Oricum, Ala Pugaciova nu se poate compara cu Sofia Rotaru, care refuză în mod categoric să îmbătrânească și despre care Sputnik Moldova a scris recent.

Vom aminti că primadona estradei rusești nu mai concertează de o bucată de vreme. În luna octombrie 2019, când a împlinit 70 de ani, ea a avut un concert jubiliar, care s-a desfășurat în Palatul Kremlinului din Moscova. De atunci ea nu a mai susținut niciun concert.  

Dar chiar dacă Pugaciova nu mai concertează, melodiile interpretate de ea rămân în inimile spectatorilor. Drept dovadă este și acest videoclip, pe care vedeta l-a pus pe pagina ei de Instagram.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey)

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0