Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ultima oră: Joi, Guvernul Gavrilița cere votul de încredere al deputaților

© Photo : Facebook / Артур ЕфремовНаталья Гаврилица
Наталья Гаврилица - Sputnik Moldova, 1920, 08.02.2021
Abonare
Lista miniștrilor propuși de candudatul la funcția de prim-ministru va fi prezentată în Parlament în această săptămână.

CHIȘINĂU, 8 feb - Sputnik. Programul de activitate și lista guvernului Gavrilița ar putea să fie prezentate cel mai probabil în ședința de joi, 11 februarie. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de deputatul socialist Nicolae Pascaru.

Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 08.02.2021
Politică
Sandu spune ce se va întâmpla dacă Guvernul Gavriliţa va fi votat de Parlament

Ulterior, informația a fost confirmată și de biroul de presă al Parlamentului. Potrivit informațiilor, programul de activitate și lista guvernului Gavrilița au fost depuse la Secretariatul Parlamentului.

Biroul Permanent al Parlamentului urmează să se convoace în ședință pentru a stabili data ședinței plenare a Legislativului, în cadrul căreia urmează a fi supusă dezbaterilor acordarea votului de încredere programului de activitate și a întregii liste a Guvernului. Amintim, Natalia Gavrilița i-a prezentat pe cei 10 miniștri pe care îi propune în echipa sa guvernamentală pe 5 februarie. Nu se știe deocamdată cum vor acționa deputații.

Cel puțin, anterior cei din fracțiunea PAS, PPDA, PSRM au spus că nu votează. Celelalte partide au declarat că urmează să analizeze decizia pe care o vor lua cu privire la susținerea guvernului Gavrilița. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0