Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Zinaida Greceanîi este omagiată: Câți ani a împlinit președintele Parlamentului

© Sputnik / Miroslav RotariZinaida Greceanîi
Zinaida Greceanîi - Sputnik Moldova, 1920, 07.02.2021
Abonare
Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Șeful Legislativului împlinește 65 de ani.

CHIȘINĂU, 7 feb – Sputnik. Liderul PSRM, Igor Dodon, i-a adresat un mesaj de felicitare Zinaidei Greceanîi, cu ocazia zilei sale de naștere. 

Игорь Додон передал власть Майе Санду - Sputnik Moldova, 1920, 05.02.2021
Politică
Igor Dodon sare în apărarea Maiei Sandu: Nu este greșeala ei
"Vă doresc sănătate, prosperitate, mulți ani fericiți și succes în realizarea scopurilor propuse în beneficiul poporului și al țării noastre. Doresc să-mi exprim aprecierea pentru contribuția dumneavoastră semnificativă în dezvoltarea țării. Noi ne cunoaștem de foarte mult timp, eu având onoarea de a lucra împreună în cele mai diverse situații și perioade. Sunteți o Doamnă de Fier a politicii moldovenești, un profesionist desăvârșit, o persoană cu demnitate și un lider incontestabil", a scris Igor Dodon. 

Zinaida Greceanîi s-a născut în data de 7 februarie 1956, în satul Metalist din regiunea Tomsk (Federația Rusă). A absolvit Colegiul Financiar-Bancar din Chișinău și Universitatea de Stat din Chișinău, unde s-a specializat în domeniul economic și financiar. Anterior, Greceanîi a mai deținut o funcție publică importantă, fiind premier în perioada guvernării comuniste. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0