Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A cumpărat permis de conducere fals pentru a lucra în Germania: Cât a achitat moldoveanul

© Sputnik / Mihai CarausPermis de conducere
Permis de conducere - Sputnik Moldova, 1920, 07.02.2021
Abonare
Un tânăr de 24 de ani din Călărași, cu dublă cetățenie, a Republicii Moldova și a României a fost prins la frontiera de stat cu un permis de conducere falsificat.

CHIȘINĂU, 7 feb – Sputnik. Poliția de Frontieră anunță că dimineață, la ieșire din Republica Moldova, s-a apropiat un tânăr moldovean cu autoturismul înmatriculat în Germania.

© Photo : IGPF Poliția de FrontierăPrins cu permis de conducere falsificat
A cumpărat permis de conducere fals pentru a lucra în Germania: Cât a achitat moldoveanul - Sputnik Moldova, 1920, 07.02.2021
Prins cu permis de conducere falsificat

Oamenii legii au solicitat actele, iar tânărul deținea două permise de conducere, care ar fi fost eliberate pe numele său de către autoritățile naționale și cele din România.

Mită - Sputnik Moldova, 1920, 29.01.2021
Societate
Cât costă un permis de conducere: Oamenii legii au deconspirat o schemă frauduloasă
La cercetarea minuțioasă a documentelor, polițistul de frontieră a observat în actul românesc mai mulți indici de falsificare.

Astfel, șoferul – un locuitor al raionului Călărași, în vârstă de 24 de ani, a declarat că permisul de conducere respectiv l-a perfectat în Germania, pentru a se angaja la un post de muncă mai bine plătit. A cumpărat documentul cu 300 de euro, fiind ajutat de o persoană identificată pe internet. 

Permisul de conducere falsificat a fost ridicat și urmează să fie transmis spre expertiză, iar forțele de ordine investighează cazul. Cetățeanul moldovean și-a continuat ulterior călătoria.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0