Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mama copilului pierdut la Botanica a fost identificată: Incredibil ce a povestit

© Sputnik / Mihai Caraus112 și La Strada, uniți împotriva violenței
112 și La Strada, uniți împotriva violenței - Sputnik Moldova, 1920, 05.02.2021
Abonare
Poliția anunță că a identificat mama copilului găsit fără supraveghere în sectorul Botanica al Capitalei. Oamenii legii precizează că femeia a sunat la 112 și a anunțat că i-a dispărut băiatul.

CHIȘINĂU, 5 feb – Sputnik. Potrivit poliției, mama copilului a povestit că a lăsat ușa descuiată și micuțul singur acasă, în timp ce a mers să ducă copilul mai mare la grădință.

Copil  - Sputnik Moldova, 1920, 05.02.2021
Societate
Foto: Un băiețel de aproximativ 3-4 ani, pierdut în Chișinău - Părinții sunt căutați
De precizat că dimineață un șofer a sesizat poliția după ce a văzut că pe strada Decebal direcția spre strada Valea Trandafirilor merge un copil mic, singur, dezbrăcat și cu vârstă de aproximativ 3-4 ani.

Polițiștii au solicitat ajutorul unei femei care se afla în apropiere. Aceasta a scos fularul de la gât și a învelit piciorușele băiatului.
Pentru că micuțul încă nu vorbește, oamenii legii nu au putut afla nici numele lui și nici alte informații care i-ar fi putut ajuta să-i găsească familia. 

În acest context, oamenii legii îndeamnă părinții să nu lasă copiii fără supravegheze și să respecte obligațiunile părintești, pentru că fiecare clipă poate fi o primejdie pentru viața minorilor.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0