Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Foto: Un băiețel de aproximativ 3-4 ani, pierdut în Chișinău - Părinții sunt căutați

CC0 / Pixabay / Free-Photos / Copil
Copil  - Sputnik Moldova, 1920, 05.02.2021
Abonare
Un copil de aproximativ 3-4 ani a fost observat singur pe străzile orașului de către un șofer care se deplasa cu mașina în sectorul Botanica al Capitalei.

CHIȘINĂU, 5 feb – Sputnik. Reprezentanții Inspectoratului Național de Securitate Publică anunță că au aflat despre copilul pierdut de la un șofer. Asta după ce conducătorul auto s-a apropiat de un echipaj de patrulare care se afla la fluidizarea traficului rutier la sensul giratoriu din strada Constantin Negruzzi și a anunțat că pe strada Decebal direcția spre strada Valea Trandafirilor merge un copil mic, singur, dezbrăcat și are vârstă de aproximativ 3-4 ani.

© Photo : Facebook / Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGPUn copil de trei ani, singur pe străzile Chișinăului
Foto: Un băiețel de aproximativ 3-4 ani, pierdut în Chișinău - Părinții sunt căutați - Sputnik Moldova, 1920, 05.02.2021
Un copil de trei ani, singur pe străzile Chișinăului

Imediat, inspectorii de patrulare s-au deplasat spre direcția anunțată, iar la intersecția străzilor Decebal și Muncești au reușit să găsească copilul.

Ambulanță - Sputnik Moldova, 1920, 01.02.2021
Societate
Un copil de trei ani a căzut în gol de la etajul trei
Polițiștii au solicitat ajutorul unei femei care se afla în apropiere. Aceasta a scos fularul de la gât și a învelit piciorușele băiatului.
Pentru că micuțul încă nu vorbește, oamenii legii nu au putut afla nici numele lui și nici alte informații care i-ar fi putut ajuta să-i găsească familia. 

Băiatul a fost dus la Inspectoratul de Poliție Botanica până vor fi identificați părinții. În același timp, forțele de ordine au sesizat Direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului, ambulanța și psihologul de la Inspectorat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0