Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Încă un cunoscut medic din țară a murit din cauza coronavirusului

© Photo : Facebook / Octavian ZanoagaOctavian Zănoaga a decedat de COVID-19
Octavian Zănoaga a decedat de COVID-19 - Sputnik Moldova, 1920, 04.02.2021
Abonare
Sistemul medical din țara noastră a mai pierdut un specialist de valoare din cauza complicațiilor provocate de COVID-19. Este vorba despre Octavian Zănoagă, șeful laboratorului clinic al Spitalului Municipal pentru Copii ”Valentin Ignatenco” din Capitală.

CHIȘINĂU, 4 feb - Sputnik. Pe pagina de Facebook a Spitalului Municipal pentru Copii ”Valentin Ignatenco” a apărut informația despre decesul doctorului Octavian Zănoagă, șeful laboratorului din cadrul instituției medicale. 

Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920, 04.02.2021
Societate
Sporurile salariale pentru cei implicați în combaterea COVID vor fi garantate prin lege
”Familia și comunitatea medicală este îndurerată. Prematur a plecat de lângă noi colegul nostru - doctorul Octavian Zănoagă. A dus o luptă cu o boală nemiloasă și nu a mai rezistat, fiind răpus de COVID-19. Era un om deosebit, un profesionist adevărat, foarte prietenos și modest. Este o pierdere irecuperabilă atât pentru familie, cât și pentru întreagă instituție. Am pierdut nu doar un specialist excepțional, dar și un prieten drag”, a scris echipa Spitalului Valentin Igantenco. 

Până acum, 75 de lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19. Numărul total de cazuri de infectare, după aproape un an de la începutul pandemiei, a ajuns la 161 642.

151 232 de persoane au fost vindecate, iar 3 480 au pietdut lupta cu boala.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0