Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Video: Doi concubini racolau tinere pentru prostituție

© Pixabay / efesFată
Fată - Sputnik Moldova, 1920, 02.02.2021
Abonare
Au racolat două fete, inclusiv o minoră, iar apoi le-ar fi obligat să presteze servicii sexuale contra plată. Două persoane au fost reținute fiind suspectate de trafic de copii și persoane, în scop de exploatare sexuală. 

CHIȘINĂU 2 feb - Sputnik. Două tinere de 15 și 22 de ani au fost obligate să presteze servicii sexuale comerciale. Suspecții au fost reținuți de oamenii legii. Este vorba despre un bărbat de 42 de ani și concubina acestuia de 24 de ani. Cei doi locuiau împreună într-un apartament închiriat la Chișinău.

Ofițer SPIA - Sputnik Moldova, 1920, 01.02.2021
Societate
Video: Cum a fost reținut un om al legii care ar fi fost implicat în trafic de droguri

Potrivit poliției, bărbatul presta servicii ilegale de taximetrie și identifica victimele. Ulterior, le determina să locuiască cu el și concubina sa și le deposedau de telefoane, obligându-le să presteze servicii sexuale atât în apartament, cât și pe strada Calea Moșilor din municipiul Chișinău.

Potrivit oamenilor legii, victimele erau impuse să consume periodic droguri și să întrețină relații sexuale cu clienții care erau identificați prin intermediul unui site. În cadrul audierilor, tinerele le-au spus ofițerilor că zilnic deserveau până la opt clienți, iar plata pentru un client era de până la 800 de lei.

Banii nu ajungeau la tinere, ce rămâneau la proxenet. Cei doi suspecți au fost reținuți pentru 72 de ore. Aceștia sunt originari din raioanele Ștefan Vodă și Ialoveni. Dacă vor fi găsiți vinovați, ei riscă până la 20 de ani de pușcărie. Oamenii legii investighează în continuare cazul pentru a identifica și alte victime ale celor doi suspecți. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0