Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

COVID-19: Un număr surprinzător de mic de cazuri noi confirmate

© Sputnik / Anatolii KiriakCentrul COVID-19 Chisinau MoldExpo
Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a prezentat informațiia actualizate cu privire la situația epidemiologică din țară.

CHIȘINĂU, 31 ian - Sputnik. Astăzi au fost confirmate doar 291 de cazuri noi de infectare cu COVID-19, anunță Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Ce-i drept, și teste primare s-au făcut mai puține - 1191.

Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 159 804.

Doses de vaccin  - Sputnik Moldova
Societate
Cum va fi efectuată vaccinarea împotriva COVID-19 în Republica Moldova

Din numărul total de persoane la care astăzi s-a confirmat prezența virusului în organism, 15 sunt lucrători medicali. S-au îmbolnăvit 4 medici, 10 asistenți medicali și o persoană care reprezintă personalul auxiliar.

În prezent, sunt internați în spitale 2415 de pacienți cu COVID-19. 246 de persoane sunt în stare extrem de gravă, inclusiv 42 conectați la aparate de respirație asistată. 

Între timp, alte 528 persoane s-au vindecat. De la începutul pandemiei, 150 090 de persoane au fost tratate de COVID-19.

În tratament la domiciliu cu forme ușoare de COVID-19 se află 3360 persoane, iar 16 161 sunt sub supraveghere la domiciliu.

Din păcate s-au înregistrat și noi decese. Au murit din cauza complicațiilor provocate de coronavirus patru persoane cu vârste cuprinse între 48 și 82 de ani.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0