Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un moldovean a devenit erou în Rusia: Prin ce s-a remarcat tânărul

Abonare
Un tânăr moldovean stabilit în Federația Rusă a devenit erou după ce a salvat o tânără de la viol. Băiatul a primit și o diplomă din partea autorităților rusești.

CHIȘINĂU, 30 ian - Sputnik. Departamentul de Investigații Interregionale din Moscova i-a oferit o diplomă unui tânăr pentru curajul său, după ce a reușit să salveze o fată de la viol. Presa din Federația Rusă scrie că salvatorul este originar din Republica Moldova.

Убийца - Sputnik Moldova
Societate
Viol chiar în Inspectoratul de Poliție: Victima – o minoră, violatorul – polițist
Potrivit informațiilor, tânărul pe nume Cristian Gribincea este student la un colegiu din Moscova. Acum o săptămână, în timp ce băiatul se afla la gară, a auzit un strigăt disperat după ajutor al unei femei care se afla în partea rezervorului de tren.

El a văzut câțiva bărbați în apropiere și le-a propus să meargă împreună să vadă ce se întâmplă, însă niciunul nu a fost de acord. Ulterior, tânărul s-a îndreptat singur încolo și a surprins momentul în care un individu lovea o fată, încercând să-i smulgă hainele de pe ea. El a strigat la agresor și s-a apropiat să ajute victima.

În acel moment, agresorul a lăsat-o pe fată să plece, iar el a început să alerge într-o direcție necunoscută. Imediat, salvatorul a chemat o ambulanța și poliția. Forțele de ordine din Rusia au reținut ulterior bănuitul. Ar fi vorba despre un tânăr de 20 de ani din Moscova, care acum este cercetat pentru tentativă de viol. 

Pentru acest gest, moldoveanul Cristian Gribincea a fost apreciat de autoritățile Federației Ruse, care au precizat că, datorită curajului său, a reușit să împiedice o infracțiune gravă.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0