Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Rotenberg a anunțat că el este beneficiarul „palatului” din Gelendjik

© Screenshot / Youtube / Mash VideoMash опубликовал репортаж из "дворца" в Геленджике
Mash опубликовал репортаж из дворца в Геленджике - Sputnik Moldova
Abonare
Omul de afaceri Arkadi Rotenberg a declarat că el este beneficiarul complexului de clădiri din Gelendjik, care a devenit faimos după publicarea în mass-media a materialului bloggerului Alexei Navalnîi.

CHIȘINĂU, 30 ian - Sputnik. Omul de afaceri Arkadi Rotenberg a recunoscut că el este beneficiarul așa-zisului „palat” din Gelendjik, anunță RIA Novosti.

"Acum nu va mai fi un secret <...>. Este un obiect destul de complicat, au fost mulți creditori și am reușit să devin beneficiar. Aceasta este o descoperire, un loc superb", a spus Rotenberg pentru canalul Telegram Mash.

Antreprenorul a menționat că a devenit beneficiar acum câțiva ani, când a reușit să ajungă la un acord cu creditorii și a decis să construiască un apart-hotel pe acest teritoriu.

El a recunoscut că știe despre reputația scandaloasă a acestui obiect, dar a asigurat că „nu este nimic ilegal acolo”.

Anterior, jurnaliștii canalului Telegram Mash au făcut un „tur” prin clădirea din Ghelendjik, care a devenit faimoasă după publicarea în mass-media a materialului bloggerului Alexei Navalnîi. Ei au stabilit că „palatul” se află în stadiul zero al construcției. Corespondenții au reușit să vadă 16 camere identice: "cameră de beton după cameră de beton".

Mash опубликовал репортаж из дворца в Геленджике - Sputnik Moldova
Societate
Mash a publicat un reportaj din "palatul" din Ghelendjik

Potrivit Rotenberg, construcția va fi finalizată în termen de doi ani. „Totul se efectuează foarte atent, eficient și profesional”, a adăugat el.

Proprietatea „palatului” a fost atribuită anterior președintelui rus Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin a declarat că nu a urmărit filmul despre "palatul" din Ghelendjik, deoarece nu a avut timp, dar a cercetat în fugă videoclipurile pe care i le-au adus asistenții săi. El a menționat că niciuna dintre proprietățile din "investigație" nu îi aparține și nu i-a aparținut nici lui, nici rudelor sale.

Secretarul de presă al președintelui, Dmitri Peskov, a declarat că proprietarul palatului din Ghelendjik este unul sau mai mulți antreprenori. Potrivit acestuia, Kremlinul nu va dezvălui numele acestuia/acestora, întrucât acest lucru ar fi incorect. Administrația șefului statului a declarat, de asemenea, că știa despre pseudodezvăluirile și atacurile informatice iminente.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0