Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mash a publicat un reportaj din "palatul" din Ghelendjik

© Screenshot / Youtube / Mash VideoMash опубликовал репортаж из "дворца" в Геленджике
Mash опубликовал репортаж из дворца в Геленджике - Sputnik Moldova
Abonare
Jurnaliștii canalului Telegram au făcut un „tur” prin clădirea din Ghelendjik, care a devenit faimoasă după publicarea în mass-media a materialului bloggerului Alexei Navalnîi.

CHIȘINĂU, 29 ian – Sputnik. "Palatul" din Ghelendjik, despre care se vorbește în publicația lui Alexei Navalnîi, se află în stadiul zero al construcției, rezultă din reportajul jurnaliștilor canalului Telegram Mash.

"Cei care vin la palat sunt întâmpinați de intrarea principală fără porți – ele pur și simplu nu sunt aici. Nicio copie a vulturului țarului cu coroana Palatului de iarnă. Locația este destul de simplu de descris – este un beton mare. De fapt, totul este în stadiul zero al construcției", se spune în material.

© Screenshot / Youtube / Mash VideoMash a publicat un reportaj din "palatul" din Ghelendjik
Mash a publicat un reportaj din palatul din Ghelendjik - Sputnik Moldova
Mash a publicat un reportaj din "palatul" din Ghelendjik

Jurnaliștii au fost însoțiți de un supraveghetor tehnic care urmărește construcția palatului deja de șase ani. Corespondenții au reușit să vadă 16 camere identice: "cameră de beton după cameră de beton". Mai mult, acolo unde barul de narghilea a fost amplasat în "investigație", în loc de tuburi de la narghilea se afla o "încăpere de serviciu" pentru constructori: căștile lor de protecție, hainele și încălțămintea de schimb. Potențiala "cameră pentru terapia cu noroi" este o încăpere aflată în etapa inițială a construcției, iar constructorii numesc "aquadiscoteca" o fântână, care, de asemenea, nu funcționează. Imaginile reportajului prezintă plăci, numeroase cabluri, blocuri de beton și inscripții: "prizele nu funcționează".

"Sunt mulți muncitori în jur. La fiecare pas întâlnești constructori. În timp ce inspectam proprietatea, băieții forau, săpau și făceau ceea ce trebuiau să facă... Sincer, a fost destul de plictisitor. Nu am reușit să vedem acel palat", spune autorul reportajului.

Se precizează că, conform estimărilor constructorilor, clădirea va fi dată în exploatare peste cinci-șase ani. Jurnaliștii i-au îndemnat pe proprietari să se prezinte.

© Screenshot / Youtube / Mash VideoMash a publicat un reportaj din "palatul" din Ghelendjik
Mash a publicat un reportaj din palatul din Ghelendjik - Sputnik Moldova
Mash a publicat un reportaj din "palatul" din Ghelendjik

Anterior, Vladimir Putin a declarat că nu a urmărit filmul despre "palatul" din Ghelendjik, deoarece nu a avut timp, dar a cercetat în fugă videoclipurile pe care i le-au adus asistenții săi. El a menționat că niciuna dintre proprietățile din "investigație" nu îi aparține și nu i-a aparținut nici lui, nici rudelor sale.

Secretarul de presă al președintelui, Dmitri Peskov, a declarat că proprietarul palatului din Ghelendjik este unul sau mai mulți antreprenori. Potrivit acestuia, Kremlinul nu va dezvălui numele acestuia/acestora, întrucât acest lucru ar fi incorect. Administrația șefului statului a declarat, de asemenea, că știa despre pseudodezvăluirile și atacurile informatice iminente.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0