Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Incendiu violent la un spital din București: Sunt victime

© Inquam Photos / OCTAV GANEAIncendiu la Spitalul Matei Balș
Incendiu la Spitalul Matei Balș - Sputnik Moldova
Abonare
Un incendiu puternic s-a produs în această dimineață la un spital de boli infecțioase din București. Sunt cel puțin patru victime.

CHIȘINĂU, 29 ian - Sptutnik. Cel puțin patru persoane, internate la spitalul Matei Balș din București, au ars într-un incendiu care s-a produs în această dimineață în unul dintre pavilioanele spitalului.

Incendiu Piatra Neamț - Sputnik Moldova
Incendiul devastator de la spitalul din Piatra Neamț - medic erou

Presa din România scrie că s-a aprins unitatea suport Covid a spitalului. Peste 120 de pacienții au fost evacuați. Potrivit informațiilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Ministerului Sănătății, trei persoane au fost găsite carbonizate, iar o persoană a fost declarată decedată la scurt timp.

Alte două persoane sunt în stare gravă. Operațiunea de evacuare a pacienților din pavilionul afectat de foc s-a încheiat.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București a deschis o anchetă. Amintin, în noiembrie 2020, zece persoane au murit în urma unui incendiu izbucnit la secția de ATI a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț. Toți pacienții fuseseră internați din cauză că se infectaseră cu virusul corona.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0