Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Maia Sandu a exprimat condoleanțe familiilor victimelor incendiului din București

© Sputnik / Mihai CarausMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Maia Sandu a exprimat condoleanțe familiilor celor care și-au pierdut viața în incendiul produs vineri dimineața la Spitalul „Matei Balș” din București. 

CHIȘINĂU 29 ian - Sputnik. Maia Sandu a scris într-o postare pe Facebook că a aflat în dimineața de vineri, 29 ianuarie, despre teribilul incendiu produs la București. 

Incendiu la Spitalul Matei Balș - Sputnik Moldova
Societate
Incendiu violent la un spital din București: Sunt victime

„În aceste clipe pline de durere pentru România, îmi exprim condoleanțele pentru familiile îndurerate ale victimelor incendiului. Gândurile noastre sunt acum alături de toți pacienții și rudele acestora. Ne exprimăm solidaritatea față de întreaga societate românească, față de medicii și salvatorii care depun toate eforturile pentru a salva cât mai multe vieți”, a scris președintele Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Amintim că vineri dimineața unul dintre pavilioanele Spitalului „Matei Balș” din București a luat foc, iar cel puțin cinci pacienți au ars de vii. 

Presa din România scrie că s-a aprins unitatea suport Covid a spitalului. Peste 120 de pacienții au fost evacuați. Potrivit informațiilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Ministerului Sănătății, trei persoane au fost găsite carbonizate, iar o persoană a fost declarată decedată la scurt timp. O altă victimă a fost găsită în ulterior în baie, carbonizată. Alte două persoane sunt în stare gravă. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0