Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prăpăd pe drumurile naționale: Mai multe drumuri sunt blocate de nămeți

Abonare
Ninsoarea nu contenește, iar mai multe drumuri naționale sunt blocate de zăpadă. În prezent polițiștii și salvatorii încearcă să deblocheze șoselele, iar șoferii sunt îndemnați să evite să pornească la drum fără vreo urgență și să conducă cu prudență.

CHIȘINĂU 28 ian - Sputnik. Serviciul InfoTrafic al Inspectoratului Național de Securitate Publică anunță că mai multe drumuri naționale sunt blocate în prezent, iar șoferii circulă în condiții de iarnă. 

Zăpadă pe carosabil în nordul ţării - Sputnik Moldova
Societate
Ninsoarea le-a dat bătăi de cap unor șoferi: Câte accidente s-au produs

Din cauza vremii au fost blocate drumurile: 

• Parțial este blocat drumul republican R-32, km 0-68;
• Drumul expres M-3, localitatea Burlăceni;
• Drumul de acces spre satele Beșghioz, Djaltai, Baurci din raionul Ceadâr-Lunga;
• Drumul de acces spre localitățile: Tudora, Palanca, Marianca de Jos, Festelita, Stefanesti, Volintiri, Copceac, Brezoaia, Semionovca, Purcari ,Viisoara, Cioburciu, Caplani și Crocmaz din raionul Stefan Vodă;
• Drumul național R 30 de la km 70 până la km 101;
• Drumul expres M-3, km 178-200, localitatea Slobodzia Mare, raionul Cahul.

Oamenii legii susțin că se întreprind măsurile de deszăpezire a drumurilor, astfel ca șoferii să poată conduce în siguranță. Angajații INSP asigură circulația rutieră și încearcă să prevină situațiile de risc. Oamenii sunt îndemnați să sune la Serviciul 112 pentru a solicita ajutorul specialiștilor, la necesitate. Totodată, șoferii sunt rugați să nu pornească la drum în cazul în care nu au vreo urgență, să se informeze despre starea drumurilor, să circule cu o viteză redusă, adaptată condițiilor meteo-rutiere, să mărească distanța între vehicule, pentru a putea frâna și opri în condiții de siguranță și să nu efectueze manevre periculoase în trafic.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0