Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

COVID-19: Cazurile de infectări și decese cresc semnificativ

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății a prezentat datele cu privire la evoluția coronavirusului în Republica Moldova. Timp de 24 de ore au fost confirmate 654 cazuri de infecție cu COVID-19.

CHIȘINĂU, 27 ian - Sputnik. Ministerul Sănătății anunță că 654 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total, 9 sunt de import, iar restul sunt cu transmitere locală.

Bani - Sputnik Moldova
Politică
Indemnizația de 16 mii de lei va fi acordată în continuare: Cine va beneficia de ajutor
În total au foste efectuate 2 953 de teste. Astfel, bilanțul persoanelor infectate a ajuns la 157 626.

Totodată, 33 de lucrători medicali au fost testați pozitiv cu COVID-19. De la începutul pandemiei, 14 709 angajați au fost infectați. La fel, 232 de pacienți sunt în stare extrem de gravă, dintre care 45 sunt conectați la aparate de respirație artificială.

”Cele mai multe cazuri au fost la Chișinău - 302 cazuri, ceea ce ne demonstrează că acolo unde este mai multă aglomerație, pericolul este mai mare. Urmează Ialoveni, Taraclia și Anenii Noi. Luni am aavut 224 de cazuri, ieri peste 500, iar azi cifra este mai mare”, a declarat secretarul de stat al MSMPS, Tatiana Zatîc.

Între timp, alte 484 persoane au fost vindecate. Din păcate, s-au înregistrat și noi decese. Ministerul Sănătății informează că astăzi au murit 15 persoane din cauza complicațiilor provocate de COVID-19. În total, de la începutul pandemiei și-au pierdut viața 3 396 de oameni. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0