Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Curent mai ieftin: Tariful la energia electrică se micșorează în februarie

© Pixabay / PexelsЛампочка
Лампочка - Sputnik Moldova
Abonare
ANRE a stabilit cât vor plăti pentru curent consumatorii conectați la rețelele Premier Energy și Furnizarea Energiei Electrice Nord.

CHIȘINĂU, 26 ian - Sputnik. Membrii Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică au revizuit marți prețurile și tarifele la energia electrică.

Молдавская ГРЭС - Sputnik Moldova
Societate
ANRE a majorat tariful la energia electrică furnizată de Energocom

Astfel, consumatorii deserviți de Premier Energy, ale căror instalații sunt conectate la rețele de joasă tensiune, vor plăti cu 17 bani mai puțin pentru curent - 1,51 lei per kilowatt, iar tariful pentru cei conectați la rețele de tensiune medie va scădea la 1,25 lei per kilowatt/oră. Pentru cei conectați la rețelele de înaltă tensiune tariful va scădea până la 1,14 lei.

Consumatorii deserviți de Premier Energy, ale căror instalații sunt conectate la rețele de distribuție de joasă tensiune, vor plăti cu 17 bani mai puțin - 1,51 lei per kilowatt, iar tariful pentru cei conectați la rețele de medie tensiune va scădea la 1,25 lei per kilowatt/oră. Pentru cei conectați la rețelele de înaltă tensiune tariful va scădea până la 1,14 lei.

Noile tarife vor intra în vigoare la 1 ianuarie. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0