Joe Biden, decizie care scandalizează lumea întreagă

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Aflat chiar la debutul mandatului, preşedintele american a semnat un ”document executiv” care scandalizează lumea sportului și nu numai.

BUCUREȘTI, 25 ian – Sputnik. Dorința noii administrații de la Washington de a susține minoritățile sexuale și identitare de gen nu are limită!

Abia instalat la Casa Albă, președintele Biden a semnat un document executiv prin care  sportivii transgender vor putea participa în competiţii liceale şi universitare… la sexul pe care l-au ales, cu care se identifică!

Города мира. Вашингтон - Sputnik Moldova
Rusia
Reacția Kremlinului la declarațiile administrației Biden împotriva Rusiei

În lumea sportului, pe plan mondial există o mare controversă – unele personalități chiar din rândul LGBT nefiind de acord ca sportivi original bărbați să participe la competiții feminine. Un exemplu este chiar marea tenismană Martina Navratilova, cunoscută militantă și membră a comunității gay, care s-a opus public acestui fenomen.

Scandaluri sunt și în handbal, unde ”transgenderi”, original bărbați, foarte dezvoltați muscular, joacă alături de femei! Naționala Australiei a folosit o asemenea jucătoare, un colos musculos, devenit… femeie! Fost jucător de fotbal american, componenta echipei Australiei la CM din 2019 avea 1.88 metri și 113 kilograme!.. Și româncele noastre s-ua confruntat cu transgenderul australian. (vezi GSP.ro)

Apare și un alt fenomen, al nivelului de testosteron – unele sportive folosind hormoni pentru mărirea nivelului și a forței.

După decizia lui Biden, au apărut reacții în SUA: “Ameninţarea pe care o reprezintă acest act pentru sportul feminin este profundă, este o diferenţă semnificativă între femei şi bărbaţi”, profesoara Doriane Lambelet Coleman, de la Duke University, o autoritate în materie interdisciplinară – drept, sport, sex şi biologie, citată de Mediafax.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0