Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ce spune Putin despre “investigația” lui Navalnîi

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин провел встречу с учащимися ВУЗов по случаю Дня российского студенчества
Президент РФ В. Путин провел встречу с учащимися ВУЗов по случаю Дня российского студенчества - Sputnik Moldova
Abonare
Vladimir Putin a comentat așa-numita “investigație” a activistului Aleksei Navalnîi despre “palatul” din Ghelendjik.

CHIȘINĂU, 25 ian – Sputnik. În cadrul unei conferințe online cu studenții ruși, prilejuită de Ziua Studenților, Vladimir Putin, a declarat că nu a urmărit “investigația” lui Aleksei Navalnîi despre “palatul” de la Gelendjik pentru că nu dispune de suficient timp, însă a privit anumite secvențe oferite de consilieri.

Întrebarea legată de clipul publicat pe YouTube a fost adresată de un studentul din anul trei al Universității Tehnice a Petrolului din Ufa, Daniil Cemezov.

“Vă răspund din start la întrebare. Nimic din ceea ce este prezentat acolo nu se află în proprietatea mea, nici a mea, nici a rudelor mele apropiate și niciodată nu mi-a aparținut. Niciodată”, a declarat Putin.

El a menționat că în film sunt amintiți niște prieteni, foști colegi, „niște rude îndepărtate” și cunoștințe, dar există și niște persoane pe care președintele “nu le-a văzut niciodată în viață”.

Владимир Путин и Игорь Додон - Sputnik Moldova
Politică
Dodon, despre Putin: Cel mai bun lider din ultimii 100 de ani

Potrivit șefului statului rus, „această informație este răspândită de peste zece ani”, iar acum totul a fost compilat pentru “a spăla cu ajutorul acestor materiale creierii cetățenilor noștri”.

„Spre exemplu, au prezentat o imagine în care înot în stilul fluture. O fac prost, dar uneori îmi place să înot. Într-o piscină în care nu am fost niciodată. Nu știu despre ce piscină este vorba, însă am înotat în acest fel. Când și unde? În Enisei, în anul 2016. În acest caz este vorba doar de o compilare, o montare. Exprimându-mă în limbajul unor personaje cunoscute, ar trebui să spun: E anost, fetelor. Încercați să fiți mai originale”, a conchis Putin.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0