Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

COVID-19: Cât de mare este numărul de infectări la început de săptămână

© Sputnik / Mihai CarausActivitatea SAMU Botanica
Activitatea SAMU Botanica - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății a prezentat datele cu privire la evoluția coronavirusului în Republica Moldova. Timp de 24 de ore au fost confirmate 224 de cazuri de infectare cu COVID-19, cu 41 mai puține decât duminică.

CHIȘINĂU, 25 ian - Sputnik. Ministerul Sănătății anunță că 224 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate în Republica Moldova. Din numărul total, două sunt de import, iar restul sunt cu transmitere locală.

Elevi - Sputnik Moldova
Societate
Situația epidemică în școli și grădinițe: Câte cazuri de COVID-19 s-au confirmat
În total au foste efectuate 1 279 de teste, dintre care primar – 1 093. Astfel, bilanțul persoanelor infectate a ajuns la 156 426.

Totodată, patru lucrători medicali au fost testați pozitiv cu COVID-19. În prezent, 225 de bolnavi sunt în stare extrem de gravă, dintre care 47 sunt conectați la aparate de respirație asistată. În tratament la domiciliu cu forme ușoare și moderate de COVID-19 se află 3 418 persoane, iar 16 370 sunt sub supraveghere la domiciliu.

Între timp, alte 230 de persoane au fost vindecate. În total, 147 178 de persoane au fost tratate de coronavirus. Din păcate, s-au înregistrat și noi decese. Ministerul Sănătății informează că astăzi au murit șapte persoane din cauza complicațiilor provocate de COVID-19. În total, de la începutul pandemiei și-au pierdut viața 3 368 de oameni. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0