Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Călătorii pe timp de pandemie: Unde au ales să meargă turiștii ruși

© Sputnik / Maria SelivanovaАрт-объект на Казанской набережной в Туле
Арт-объект на Казанской набережной в Туле - Sputnik Moldova
Abonare
Iată ce răspunsuri au oferit turiștii ruși în cadrul unui sondaj despre locurile unde au ales să meargă în acest an, care a fost marcat de pandemia de coronavirus.

CHIȘINĂU, 24 ian - Sputnik. Turiștii intervievați de serviciul online au spus ce locuri au ales să viziteze în 2020, relatează OneTwoTrip, citat de RIA Novosti.

Specialiștii companiei au efectuat un studiu în rândul a 2670 de utilizatori și au constatat că trei sferturi dintre aceștia au început să călătorească mult mai des în orașele învecinate și atracțiile din apropiere. Mai mult, jumătate dintre respondenți au remarcat că în astfel de călătorii au descoperit noi locuri interesante pentru recreere.

Imagini care îți taie respirația: Splendoarea toamnei la Orheiul Vechi - Sputnik Moldova
Societate
Turism pe timp de pandemie - Pierderi de milioane și faliment

Majoritatea (80%) au spus că ar dori să cunoască mai bine regiunea în care trăiesc. Jumătate (55 la sută) dintre respondenți sunt pregătiți să facă excursii în acest sens, iar restul preferă să exploreze singuri zona.

Cel mai confortabil mod de a călători prin cele mai apropiate locuri este cu o mașină personală, 59% dintre respondenți au răspuns că preferă acest mijloc. Restul se mulțumesc să călătorească cu transportul public.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0