Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

COVID-19 în Moldova: Câte cazuri noi au fost confirmate astăzi

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Numărul cazurilor noi de infectare cu noul coronavirus se menține mic, chiar și după efectuarea a unui număr mai mare de teste primare.

CHIȘINĂU, 23 ian - Sputnik. Alte 635 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale informează că din numărul total de cazuri înregistrate astăzi, cinci sunt de import. Mai exact, două din Ucraina și câte unul din Irlanda, Marea Britanie și Egipt. Ne rezultatul efectuării a 3089 de teste. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 155 937 de persoane infectate.

Activitatea SAMU Botanica - Sputnik Moldova
Societate
S-au scumpit sau nu medicamentele pentru tratamentul COVID: Precizarea AMDM

Un număr mare de persoane care au fost testate pozitiv la noul coronavirus în ultimele 24 de ore sunt angajate în sistemul medical. Este vorba de patru medici, 13 asistenți medicali și nouă persoane care reprezintă personalul auxiliar. Se menține mare numărul zilnic de decese provocate de coronavirus. Alte 15 persoane au murit în ultimele 24 de ore, astfel numărul total de decese de la începutul pandemiei a ajuns la 3 347 de persoane. Este vorba de femei și bărbați cu vârste între 57 și 83 de ani din diverse regiuni ale țării. Toate victimele sufereau și de alte comorbidități.

MSMPS anunță că starea de sănătate a 221 de pacienți este gravă. Dintre aceștia, 39 de persoane sunt în stare foarte gravă fiind conectate la aparate de respirație dirijată. Și astăzi un număr mare de persoane - 575, s-au vindecat de noul tip de coronavirus și au fost externate. Numărul total al pacienților tratați de infecția COVID-19 a ajuns la 146 406 de persoane. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0