Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

COVID-19: Numărul infectărilor scade, nu și cel al deceselor

© Inquam Photos / Cornel PutanAmbulanță, Urgență, Medici, Spital, România
Ambulanță, Urgență, Medici, Spital, România - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății a prezentat datele cu privire la evoluția coronavirusului în Republica Moldova. Timp de 24 de ore au fost confirmate 514 cazuri de infecție cu COVID-19, cu 156 mai puține decât joi.

CHIȘINĂU, 22 ian - Sputnik. Ministerul Sănătății anunță că 514 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total, 5 sunt de import, iar restul sunt cu transmitere locală.

Ursula von der Leyen - Sputnik Moldova
UE despre COVID: Nu călătoriți dacă nu este necesar - e nevoie de "zone roșii închise"
În total au foste efectuate 2 373 de teste, dintre care primar – 2 157 . Astfel, bilanțul persoanelor infectate a ajuns la 155 302.

Totodată, 26 de lucrători medicali au fost testați pozitiv cu COVID-19. În tratament la domiciliu cu forme ușoare și moderate de COVID-19 se află 3 560 persoane, iar 16 764 sunt sub supraveghere la domiciliu.

Între timp, alte 663 persoane au fost vindecate. În total, 145 831 de persoane au fost tratate de coronavirus. Din păcate, s-au înregistrat și noi decese. Ministerul Sănătății informează că astăzi au murit 17 persoane din cauza complicațiilor provocate de COVID-19. În total, de la începutul pandemiei și-au pierdut viața 3 332 de oameni. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0