Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu a avut o întrevedere cu Aureliu Ciocoi

© Photo : Facebook / Maia SanduMaia Sandu a avut o discuție cu Aureliu Ciocoi
Maia Sandu a avut o discuție cu Aureliu Ciocoi - Sputnik Moldova
Abonare
Maia Sandu s-a întâlnit cu premierul interimar Aureliu Ciocoi. În cadrul discuției ea s-a referit la situația internă, necesitățile stringente, a vorbit despre recenta vizită pe care a efectuat-o la Bruxelles.

CHIȘINĂU, 21 ian – Sputnik. Președintele Maia Sandu a avut joi, 21 ianuarie, o întâlnire cu premierul interimar, ministrul de Externe, Aureliu Ciocoi.

Maia Sandu - Sputnik Moldova
Politică
Va desemna sau nu Maia Sandu un candidat la funcția de premier? Ce a spus președintele

Maia Sandu i-a vorbit lui Aureliu Ciocoi și despre „necesitatea ca Guvernul să întreprindă acțiuni în vederea realizării la timp a angajamentelor cu UE”.

„Astăzi am avut o ședință cu Prim-ministrul în exercițiu Aureliu Ciocoi. Am discutat despre situația din țară, în special pe dimensiunile economică și sanitară”, a informat Maia Sandu pe Facebook.

De asemenea, șeful statului s-a referit la subiectele pe care le-a abordat la Bruxelles, în cadrul vizitei recente.

„Am abordat subiectele ce au fost puse în discuție cu conducătorii instituțiilor-cheie ale UE în cadrul vizitei mele la Bruxelles și necesitatea ca Guvernul să întreprindă acțiuni în vederea realizării la timp a angajamentelor cu UE”, a menționat Maia Sandu.

Totodată, ea s-a referit și la necesitatea asigurării țării cu vaccin împotriva COVID-19.

„De asemenea, am pus accentul pe necesitățile stringente, între care asigurarea accesului cât mai rapid la vaccinul anti-Covid-19 pentru cetățenii noștri, semnarea contractului pentru Reziliență în mărime de 15 milioane de euro sub formă de grant”.

Maia Sandu a mai adăugat că „chiar dacă guvernul actual nu are puteri depline, oamenii așteaptă și au nevoie de ajutor din partea statului. Asta trebuie să facem cu toții - să venim cu acțiuni concrete în sprijinul cetățenilor”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0