Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Dodon s-a întâlnit cu șeful misiunii OSCE în Moldova: Ce au discutat

© Photo : Facebook / Dodon IgorIgor Dodon s-a întâlnit cu șeful Misiunii OSCE în Republica Moldova, Claus Neukirch
Igor Dodon s-a întâlnit cu șeful Misiunii OSCE în Republica Moldova, Claus Neukirch - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele PSRM Igor Dodon a avut o întrevedere cu șeful Misiunii OSCE în Republica Moldova, Claus Neukirch, în care au discutat perspectivele procesului de reglementare a conflictului transnistrean în acest an. 

CHIȘINĂU 21 ian - Sputnik. Liderul socialist a scris pe pagina sa de Facebook că în cadrul întâlnirii sale cu șeful Misiunii OSCE în Republica Moldova, Claus Neukirch, a fost pus în discuție subiectul menținerii a păcii în regiunea transnistreană. 

Igor Dodon - Sputnik Moldova
Politică
Dodon a invitat partidele de stânga să se unească la alegerile parlamentare

Dodon a precizat în postarea sa că și-a exprimat regretul în legătură cu faptul că „Maia Sandu a refuzat din start un dialog direct cu Tiraspolul”.

„Sunt ferm convins că dialogul pașnic cu administrația regiunii transnistrene nu are alternativă, iar orice tentative de a face presiuni sunt neproductive și pot duce la impas”, a mai scris Dodon.

Președintele PSRM a subliniat, în cadrul întrevederii,  importanța continuării operațiunii de menținere a păcii în regiune ca factor al păcii și stabilității.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0