Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Concurs lansat de Primărie: Câștigătorul va primi 10 mii de lei

© Sputnik / Mihai CarausPrimăria Chișinăului
Primăria Chișinăului - Sputnik Moldova
Abonare
Primăria vrea să renoveze două scuaruri din Capitală, iar cel care va propune cel mai bun proiect va fi premiat cu zece mii de lei. Autoritățile au lansat un concurs pentru elaborarea conceptelor de reabilitare.

CHIȘINĂU 21 ian - Sputnik. Primăria Capitalei vrea să reamenajeze scuarul de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, sin fața clădirii Kentford Business Center, și scuarul „Nicolae V. Gogol", din preajma Palatului Republicii. În acest context, autoritățile au lansat un concurs la care doritorii pot participa și pot veni cu idei și proiecte pentru renovarea celor două scuaruri. 

Компактор, который уплотняет отходы на полигоне - Sputnik Moldova
Societate
Foto: Primăria Chișinău a cumpărat un compactor de deșeuri

Cei care vor să participe la concurs și să elaboreze un proiect, vor trebui să țină cont de documentația de urbanism a orașului, normele în vigoare, precum și Ghidul de design al străzilor municipiului Chișinău. Participanții pot depune proiectele până în data de 4 februarie, atunci când va avea loc și prezentarea conceptelor. 

Autorii celor mai bune proiecte vor fi menționați cu premii bănești. Astfel, pentru locul I premiul este de 10 mii de lei, locul II - 7 mii de lei și locul III - 3 mii de lei. 

Premianții concursului urmează a fi desemnați și anunțați în data de 5 februarie 2021.

Detalii despre condițiile concursului le puteți găsi în dispozițiile nr.8 și nr.9.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0