Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Comitetul Național Olimpic la 30 de ani: Cu ce mesaj a venit președintele CIO

© Sputnik / Miroslav RotariComitetul Național Olimpic si Sportiv din Republica Moldova
Comitetul Național Olimpic si Sportiv din Republica Moldova - Sputnik Moldova
Abonare
Comitetului Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova marchează 30 de ani de la fondare. Cu această ocazie au fost transmise numeroase mesaje olimpicilor.

CHIȘINĂU 21 ian - Sputnik. Comitetului Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova sărbătorește aniversarea a 30 de ani de la fondare. Cu această ocazie, președintele Comitetului, Nicolae Juravschi, a ținut să menționeze că sportivii moldoveni, prin performanțele lor, au scris istorie. 

Nicolae Juravschi - Sputnik Moldova
Cum se va desfășura cel mai grandios eveniment sportiv al anului "Olympic Fest 2020"

„Sportivii noștri au definitivat identitatea națională prin sport și au demonstrat că suntem capabili să ne impunem pe arena sportivă internațională”, a remarcat Nicolae Juravschi.

Cu un mesaj de felicitare a venit și președintele Comitetului Olimpic Internațional Thomas Bach. El a menționat că sportivii moldoveni promovează spirtul olimpic.

„Deși Moldova este o țară mică din punct de vedere geografic, ea a demonstrat în nenumărate rânduri o pasiune aparte pentru sport. Sportivii moldoveni sunt cele mai elocvente exemple în acest sens, devenind campioni în inimile compatrioților săi, aducând multă mândrie și clipe de bucurie țării, astfel inspirând următoarele generații să creadă în visele lor și în viitor”, a menționat președintele Comitetului Internațional Olimpic, Thomas Bach.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0