Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

COVID-19: Iată câte persoane s-au infectat în 24 de ore

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Reprezentanții Ministerului Sănătății au prezentat datele cu privire la evoluția coronaviruslui în Republica Moldova. Timp de 24 de ore au fost confirmate 670 de cazuri de infecție cu COVID-19, cu 58 mai multe decât miercuri.

CHIȘINĂU, 21 ian - Sputnik. Ministerul Sănătății anunță că 670 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total, 5 sunt de import, iar restul sunt cu transmitere locală. În total au foste efectuate 2 632 de teste, dintre care primar – 2 418. Astfel, bilanțul persoanelor infectate a ajuns la 154 788.

Centrul COVID-19 Chișinău - Sputnik Moldova
Societate
Cum se explică scăderea numărului cazurilor de COVID-19: Ce spun specialiștii
Totodată, 33 de lucrători medicali au fost testați pozitiv cu COVID-19. În tratament la domiciliu cu forme ușoare și moderate de COVID-19 se află 3 513 persoane, iar 16 712 sunt sub supraveghere la domiciliu.

Între timp, alte 812 persoane au fost vindecate. În total, 145 168 persoane au fost tratate de coronavirus. Din păcate, s-au înregistrat și noi decese. Ministerul Sănătății informează că astăzi au murit 16 persoane din cauza complicațiilor provocate de COVID-19. În total, de la începutul pandemiei și-au pierdut viața 3 315 oameni. 

Agenția Națională pentru Sănătate Publică (ANSP) susține că în ultimele săptămâni se atestă o scădere a cazurilor noi de COVID-19. Acest lucru s-ar explica prin faptul că în perioada sărbătorilor de iarnă oamenii nu s-au prea adresat la medic cu simptome ale noului coronavirus. Astfel, și teste s-au făcut mai puține decât anterior.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0