Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

COVID-19: Iată câte persoane s-au infectat în 24 de ore

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Reprezentanții Ministerului Sănătății au prezentat datele cu privire la evoluția coronaviruslui în Republica Moldova. Timp de 24 de ore au fost confirmate 670 de cazuri de infecție cu COVID-19, cu 58 mai multe decât miercuri.

CHIȘINĂU, 21 ian - Sputnik. Ministerul Sănătății anunță că 670 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total, 5 sunt de import, iar restul sunt cu transmitere locală. În total au foste efectuate 2 632 de teste, dintre care primar – 2 418. Astfel, bilanțul persoanelor infectate a ajuns la 154 788.

Centrul COVID-19 Chișinău - Sputnik Moldova
Societate
Cum se explică scăderea numărului cazurilor de COVID-19: Ce spun specialiștii
Totodată, 33 de lucrători medicali au fost testați pozitiv cu COVID-19. În tratament la domiciliu cu forme ușoare și moderate de COVID-19 se află 3 513 persoane, iar 16 712 sunt sub supraveghere la domiciliu.

Între timp, alte 812 persoane au fost vindecate. În total, 145 168 persoane au fost tratate de coronavirus. Din păcate, s-au înregistrat și noi decese. Ministerul Sănătății informează că astăzi au murit 16 persoane din cauza complicațiilor provocate de COVID-19. În total, de la începutul pandemiei și-au pierdut viața 3 315 oameni. 

Agenția Națională pentru Sănătate Publică (ANSP) susține că în ultimele săptămâni se atestă o scădere a cazurilor noi de COVID-19. Acest lucru s-ar explica prin faptul că în perioada sărbătorilor de iarnă oamenii nu s-au prea adresat la medic cu simptome ale noului coronavirus. Astfel, și teste s-au făcut mai puține decât anterior.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0