Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Trei indivizi au băgat groaza în proprietarii de benzinării

© Sputnik / Alexey Sazonov / Accesați arhiva multimediaЗаправка автомобиля на автозаправочной станции
Заправка автомобиля на автозаправочной станции - Sputnik Moldova
Abonare
Infractorii erau înarmați și acționau în raza municipiului Chișinău și în raionul Strășeni. Aceștia au fost reținuți pentru 72 de ore.

CHIȘINĂU, 20 ian – Sputnik. Poliția a destructurat o grupare criminală care a întreprins mai multe atacuri tâlhărești asupra unor benzinării. Suma totală a pagubelor provocate se ridică la 170.000 de lei.

Infractorii au reușit să jefuiască trei stații de alimentare amplasate în municipiul Chișinău și una în raionul Strășeni. Atacurile au fost comise în timp de o lună. Potrivit oamenii legii, membrii grupării erau înarmați și deghizați cu măști și haine negre.

Operațiune de amploare Vamă-PCCOCS-SIS - Sputnik Moldova
Societate
Operațiune cu implicarea SIS și PCCOCS: Iată ce făcea în Moldova o grupare infracțională

Primul furt a avut loc la sfârșitul lunii decembrie, la o stație de alimentare din sectorul Râșcani al Capitalei, fiind sustrași 38 900 de lei. Ulterior, gruparea a mai întreprins trei atacuri similare, pagubei cauzate în urma comiterii acestor infracțiuni fiind de 170.000 de lei.

Toți cei  trei membri ai grupării, cu vârste cuprinse între 20 și 24 de ani, au fost reținuți. Aceștia sunt originari din raioanele Călărași și Rezina. În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile acestora, au fost depistate și ridicate mai multe obiecte care au fost folosite în timpul comiterii infracțiunilor.

Destructurarea grupării criminale a fost posibilă datorită intervenției Direcției investigații criminale a INI al IGP, Inspectoratului de poliție Strășeni și a Procuraturii raionului Strășeni, cu suportul Direcției Analitice a INI și BPDS „Fulger” a IGP.

Suspecții au fost reținuți pentru 72 de ore.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0