Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un nou șef-adjunct la Poliția de Frontieră: Despre cine este vorba

© Photo : Facebook / Poliţia de FrontierăPoliția de Frontieră
Poliția de Frontieră - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția de Frontieră are un nou șef-adjunct. Este vorba despre Petru Corduneanu, care anterior a ocupat funcția de șef-adjunct al Serviciului de Protecție și Pază de Stat.

CHIȘINĂU, 19 ian - Sputnik. Petru Corduneanu a fost eliberat din funcția de șef-adjunct al SPPS în data de 21 decembrie, în baza cererii pe care a depus-o. S-a întâmplat imediat după învestirea noului președinte al țării, Maia Sandu. Peste o săptămână, el a fost numit în funcția de comandant adjunct al Inspectoratului General de Carabinieri.

пограничная полиция - Sputnik Moldova
Societate
Groza și-a anunțat demisia: De ce pleacă șeful Poliției de Frontieră
Recent, Petru Corduneanu a fost desemnat șef-adjunct la Inspectoratul Poliției de Frontieră. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de către purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Alina Zbancă. Potrivit ei, ordinul de numire a fost semnat ieri de către ministrul Pavel Voicu.

Amintim că șeful Poliției de Frontieră, Corneliu Groza, și-a depus raportul de demisie din funcţie în data de 11 decembrie. În data de 4 decembrie 2019, membrii Guvernului au aprobat, în cadrul ședinței, candidatura lui Corneliu Groza în funcția de șef al Poliției de Frontieră. El urma să dețină această funcție pentru o perioadă de cinci ani. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0