Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Maia Sandu s-a întâlnit cu Dacian Cioloș: Despre ce au discutat

© Photo : Facebook / Maia SanduMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele țării, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu președintele Grupului Renew Europe în Parlamentul European, Dacian Cioloș. S-a întâmplat în cadrul vizitei sale la Bruxelles.

CHIȘINĂU, 19 ian - Sputnik. Președintele Maia Sandu a anunțat pe Facebook că în cadrul vizitei sale la Bruxelles a avut o întrevedere cu Dacian Cioloș, președintele Grupului Renew Europe în Parlamentul European, Dragoș Tudorache, raportorul Parlamentului European pentru implementarea Acordului de Asociere UE - Republica Moldova și cu Ramona Strugariu, vicepreşedintele Delegației la Comitetul Parlamentar de Asociere UE – Republica Moldova.

Здание Еврокомиссии - Sputnik Moldova
Video: Maia Sandu a avut un program încărcat la Bruxelles: Iată cu cine s-a întâlnit
”Am discutat și cu domniile lor despre evoluțiile politice interne din țara noastră, prioritățile mele pentru politica externă, precum și despre obiectivele majore ale mandatului meu, în special lupta împotriva corupției. Membrii Grupului Renew Europe au fost mereu de partea transformării și modernizării Republicii Moldova. Le-am mulțumit tuturor pentru eforturile depuse ca Republica Moldova să devină un stat puternic, cu adevărat european, cu instituții independente care lucrează pentru cetățeni”, a menționat Maia Sandu. 

De precizat că Maia Sandu s-a întâlnit luni cu mai mulți oficiali europeni la Bruxelles, precum Josep Borrell, înaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe și Politica de Securitate, vicepreședintele Comisiei Europene și preşedintele Consiliului European, Charles Michel. Sandu a menționat că a discutat modalitățile prin care UE poate sprijini Republica Moldova în vederea lansării proiectelor în sistemul energetic și de infrastructură, crearea locurilor de muncă și noile oportunități.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0