Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Numărul bolnavilor de COVID-19 este în scădere: Ce date anunță Ministerul Sănătății

© Inquam Photos / Cornel PutanAmbulanță, Urgență, Medici, Spital, România
Ambulanță, Urgență, Medici, Spital, România - Sputnik Moldova
Abonare
Alte 394 de cazuri de COVID-19 au fost confirmate de analizele de laborator. Astfel, bilanțul s-a ridicat la 153 506 cazuri de la începutul pandemiei.  Totodatp, alte 15 persoane au pierdut lupta cu noul virus.

CHIȘINĂU 19 ian - Sputnik. Ministerul Sănătății anunță alte 394 de cazuri noi de COVID-19, după efectuarea a 2 307 teste primare. 

Activitatea SAMU Botanica - Sputnik Moldova
Societate
COVID-19 în Moldova: 71 de lucrători medicali au decedat de la începutul pandemiei
Printre noile cazuri au fost confirmate și cinci cazuri de import din: Tanzania, Federația Rusă, Egipt și Italia. Bilanțul a ajuns la 153 506.

Totodată, datele mai arată că alți 15 bolnavi au fost răpuși de noul coronavirus. De la începutul pandemiei, 3 282 de oameni au murit din cauza complicațiuilor date de virus. 

21 de cadre medicale au fost diagnosticate cu COVID-19. Este vorba despre opt medici, 11 asistenți medicali și doi infermieri. În prezent, 2 233 de pacienți sunt internați în spital, dintre care 233 în stare extrem de gravă, iar 33 de pacienți sunt conectați la aparate de respirație artificială. Totodată, alte 436 de persoane au fost vindecate. Până în prezent, 143 766 de persoane s-au fost tratat de COVID-19. Ministerul Sănătății anunță că 3 831 au o formă ușoară a bolii și se tratează la domiciliu.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0