Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ion Ceban a comentat vancața sa în Egipt: Companiile de turism, luate cu asalt

© Sputnik / OsmatescoIon Ceban
Ion Ceban - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul Ion Ceban a făcut declarații cu privire la vacanța sa efectuată împreună cu familia în Egipt. Despre aceasta a vorbit în debutul ședinței săptămânale a serviciilor municipiului Primăriei.

CHIȘINĂU, 18 ian - Sputnik. Primarul Ion Ceban a început ședința cu explicații pentru cei care i-au comentat vacanța în Egipt în care a plecat cu familia sa. Edilul-șef al Capitalei s-a arătat indignat că pozele cu familia sa au apărut la mai multe posturi de televiziune. 

Primăria Chișinău - Sputnik Moldova
Politică
Ce vor păți localurile din Capitală care nu respectă restricții – Ceban
"Am fost 5 zile în concendiu oficial, iar pe parcursul anului 2020 nu a existat zi din sâmbătă ca să nu fiu la serviciu, chiar și o bună parte din duminici. În acest sens am tot dreptul să fiu alături de familie și vreau să fie respectat acest lucru. Mai mult, încep ziua de muncă la ora 04:00 sau 05:00, iar activitatea de muncă durează până seara târziu, chiar dacă nu sunt fizic la oficiu. Nu cer ca cineva să mă iubească, cer doar să-mi fie respectat dreptul de cetățean", a declarat primarul Ion Ceban.

Primarul spune că a citit toate comentariile care au apărut la subiectul legat de vacanța sa în Egipt. 

"Mi-a plăcut comentariul unui președinte de organizație din Chișinău care a spus că cei din mass-media care se odihnesc prin Maldive comentează activitatea primarului care se odihnește în Egipt. Hai să fim obiectivi și corecți", a mai spus primarul Ion Ceban.

Totodată, Ion Ceban susține că și reprezentanții companiilor de turims au fost luate cu asalt de mass-media. 

Boschetari la centrul pentru găzduire a oamenilor fără adăpost - Sputnik Moldova
Cum supravieţuiesc oamenii străzii în condiții dure de iarnă

"M-au telefonat câțiva operatori ai companiilor de turism în aceste zile și au zis că atâtea solicitări sâmbăta și duminica din partea mass-mediei cu referire la potențiala vacanță în Egipt nu au avut, deși este foarte mare numărul solicitanților din Republica Moldova ", susține edilul-șef Ion Ceban.

Pe 3 noiembrie 2019, în al doilea tur de scutin pentru alegerea primarului Chișinăului, Ion Ceban, care a candidat din partea Partidului Socialiștilor (PSRM), a învins cu 52,39% din voturi.

Anterior primarul a spus că „împreună putem schimba orașul nostru” și că mai sunt multe de realizat, iar 2020, primul an de mandat al său este „startul marilor schimbări în Chișinău”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova-au co

Fluxul de știri
0