Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ne așteaptă geruri și mai năprasnice - Ce se întâmplă la noapte

© Sputnik / Юрий Шестопалов / Accesați arhiva multimediaАномальные морозы в Югре
Аномальные морозы в Югре - Sputnik Moldova
Abonare
Specialiștii Serviciului Hidrometeorologic de Stat anunță geruri de până la -18 grade Celsius în noapte dintre zilele de luni și marți.

CHIȘINĂU, 18 ian – Sputnik. Minima de -18 grade Celsius va fi înregistrată marți noaptea în raioanele din regiunea de nord a țării.

Hoții au furat globurile de pe bradul din Ungheni - Sputnik Moldova
Societate
Hoții din Ungheni i-au întrecut pe toți: Au făcut-o chiar în centrul orașului
Dar și în alte regiuni va fi mult prea frig dacă ținem cont de faptul că aceste geruri s-au abătut peste țara noastră în condițiile în care nu a căzut zăpadă. Astfel în raioanele de centru și de est vom avea minime de -17 grade Celsius, în cele de sud și în capitală -16 grade Celsius.

Vom mai nota că marți ziua vremea va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică ridicată. Cerul va fi variabil, fără precipitații esențiale. Izolat pe drumuri se va depun ghețuș, iar vântul va sufla sud-vest, de la slab la moderat.

Marți ziua nu va fi la fel de frig ca și noaptea. Astfel, în raioanele de nord temperatura aerului va oscila între -5,, -8 grade Celsius, în raioanele de centru și de est: -4..-7°С, în Capitală: -5..-7°С și cele de sud: -3..-6°С.

În schimb, din data de 20 ianuarie, vremea se va încălzi ușor.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0