Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Hoții din Ungheni i-au întrecut pe toți: Au făcut-o chiar în centrul orașului

© Photo : Facebook / Primăria municipiului UngheniHoții au furat globurile de pe bradul din Ungheni
Hoții au furat globurile de pe bradul din Ungheni - Sputnik Moldova
Abonare
Bradul din centrul orașului Ungheni a rămas fără globuri. Acum Primăria are temeri că ar putea fi furat și Pomul de Crăciun, chiar după ce a fost demontat, așa că l-a "depozitat într-un loc sigur".

CHIȘINĂU, 18 ian - Sputnik. Pe pagina de Facebook a Primăriei Muicipiului Ungheni a fost postat un mesaj în care reprezentanții instituției își exprimă regretul cu privire la comportamentul unor cetățeni care au furat globurile de pe bradul din centrul orașului. 

Роспись елочных игрушек на ВДНХ - Sputnik Moldova
Jucării de brad ilustrate de copii
"Cu regret, chiar dacă a fost instalat un gărduț în jurul bradului, chiar dacă au fost făcute apeluri să păstrăm ceea ce avem, iar Piața Independenței a fost iluminată non-stop, de pe brad au fost furate zeci de globuri. Au rămas doar suporturile pentru acele globurilor. Se pare că unii cetățeni așa și nu vor să înțeleagă necesitatea unui comportament civilizat și a păstrării bunului public", anunță Primăria Ungheni. 

În același timp, reprezentanții Primăriei au scris că Pomul de Crăciun a fost astăzi demontat și depozitat într-un loc sigur.

În context, au menționat că "Primăria va continua să investească în lucruri menite să facă viața unghenenilor mai bună și mai frumoasă, în speranța că, într-o bună zi, vor înțelege cu toții că trebuie să se implice, să păstrăze cele realizate și să contribuie la dezvoltarea orașului".

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0