Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

România a actualizat lista țărilor pentru care se impune carantina: Unde este Moldova

© Sputnik / Mihai CarausVama Palanca
Vama Palanca - Sputnik Moldova
Abonare
Comitetul Național pentru Situații de Urgență din România a actualizat lista țărilor cu risc sporit de infectare cu noul virus, iar țara noastră nu se mai regăsește în ea.

CHIȘINĂU 18 ian - Sputnik. Începând de marți, 19 ianuarie, ora 00:00, cei care vor intra în România din Republica Moldova nu vor mai fi obligați să stea în carantină. 

Un avion pe pista de decolare a unui aeroport, imagine din arhivă - Sputnik Moldova
Societate
Germania și Marea Britanie au noi reguli de intrare în țară

Comitetului Național pentru Situații de Urgență a actualizat lista țărilor de risc epic ridicat pentru care se instituie măsura de carantină asupra persoanelor care sosesc în România, iar Republica Moldova nu este printre acestea. 

Aici puteți vizualiza lista integrală>>>

În ultimele zile, în Republica Moldova, numărul de cazuri noi de COVID-19 a scăzut considerabil, deși cifra continuă să fie alarmantă, susțin specialiștii. 

Amintim că de luni, 18 ianuarie, a intrat în vigoare lista actualizată a statelor pentru care se impune regim de autorizolare persoanelor care intră în Moldova. Astfel, din listă a fost scoasă Croația, Danemarca și Luxemburg. Lucru ce înseamnă că, din data de 18 ianuarie, cei care se întorc din aceste țări nu mai sunt nevoiți să stea în carantină timp de 14 zile. Totodată, au fost adăugate alte state, pentru care se impune autoizolarea pentru două săptămâni. Este vorba despre Irlanda, Malta și Spania. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0