Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Sport, saună și mâncare sănătoasă: cum s-au stabilit pacificatorii ruși în Karabah

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Infrastructura unică îi face pe militari să se simtă ca acasă. Militarii ruși au construit trei orășele-bloc modulare în Nagorno-Karabakh, unde se află aproximativ 400 de pacificatori.

Militarii ruși au construit trei orășele-bloc modulare în Nagorno-Karabakh, unde se află aproximativ 400 de pacificatori care asigură securitatea și monitorizează încetarea focului în regiunea nerecunoscută.

Nagorno-Karabah: Trupele ruse de menținere a păcii continuă să demineze orașul Stepanakert - Sputnik Moldova
Video
Nagorno-Karabah: Trupele ruse de menținere a păcii continuă să demineze orașul Stepanakert

Infrastructura unică îi face pe militari să se simtă ca acasă. Fiecare astfel de obiect este absolut autonom și potrivit pentru orice condiții climaterice; alimentarea neîntreruptă cu energie electrică, apă și căldură - toate sunt în aceste module.

De asemenea, pe teritoriul taberelor militare există sală de sport, baie, cantină, cameră de agrement și centru medical. Partea rezidențială este dotată cu toate mobilierele și aparatele electrocasnice necesare.

În viitorul apropiat, este planificată construirea a încă cinci astfel de facilități pe teritoriul Nagorno-Karabakh, unde vor fi cazați încă 540 de soldați.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0