Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Președintele Guineei s-a vaccinat cu ”Sputnik V”

© REUTERS / SERGEY PIVOVAROVМедицинский работник наполняет шприц вакциной Sputnik V (Gam-COVID-Vac)
Медицинский работник наполняет шприц вакциной Sputnik V (Gam-COVID-Vac)  - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Republicii Guineea, Africa de Vest, s-a vaccinat împotriva COVID-19 cu preparatul rusesc ”Sputnik V”.

CHIȘINĂU, 17 ian – Sputnik. Președintele Republicii Guineea, Alpha Condé, de 82 de ani, s-a vaccinat împotriva coronavirusului cu preparatul rusesc “Sputnik V”. Procesul a fost prezentat la postul de televiziune local.

“Vineri, președintele țării și-a administra doza de ”Sputnik V”, pentru a îndemna populația la vaccinare”,  a fost menționat în reportajul TV.

Флаконы во время производства вакцины против коронавирусной болезни (COVID-19) Gam-COVID-Vac, также известной как Sputnik-V - Sputnik Moldova
Societate
Brazilia a cerut permisiunea utilizării de urgență a vaccinului ”Sputnik V”

Șeful statului a primit prima doză a vaccinului în palatal prezidențial “Sékou Touré”, în cadrul celei de-a doua etape de vaccinare.

Autoritățile din Guineea au inițiat campania experimentală de vaccinare cu preparatul rusesc ”Sputnik V” la sfârșitul lunii decembrie. Guineea, potrivit portalului Guinee News, a primit 55 de doze ale vaccinului. În prima etapă a vaccinării, de la sfârșitul anului trecut, au fost vaccinați 19 înalți oficiali, inclusiv ministrul Apărării, Mohamed Diané.

Numărul total al cazurilor de COVID-19 în Republica Guineea a ajuns la 14 mii, s-au vindecat 13,3 mii, 81 de pacienți infectați cu coronavirus, au decedat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0