Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Brazilia a cerut permisiunea utilizării de urgență a vaccinului ”Sputnik V”

© REUTERS / ANTON VAGANOVФлаконы во время производства вакцины против коронавирусной болезни (COVID-19) Gam-COVID-Vac, также известной как Sputnik-V
Флаконы во время производства вакцины против коронавирусной болезни (COVID-19) Gam-COVID-Vac, также известной как Sputnik-V - Sputnik Moldova
Abonare
Fondul rus de investiții directe și Uniao Quimica au ajuns anterior la o înțelegere privind livrarea a 150 de milioane de doze de vaccin.

CHIȘINĂU, 16 ian – Sputnik. Compania braziliană i-a solicitat organului regulator Anvisa permisiunea pentru utilizarea de urgență a vaccinului ”Sputnik V”, informează portalul G1, citat de RIA Novosti.

Президент РФ В. Путин - Sputnik Moldova
Rusia
Putin a dispus vaccinarea în masă a tuturor rușilor

După cum se precizează, este vorba de 10 milioane de doze , potențial accesibile în primul trimestru.

Anterior, Fondul rus de investiții directe și Uniao Quimica au ajuns la înțelegerea cu privire la livrarea a 150 de milioane de doze de ”Sputnik V”.

Vaccinul ”Sputnik V” a fost dezvoltat de Centrului de Cercetare pentru Epidemiologie și Microbiologie „ Gamalei” împreună cu Fondul rus de investiții directe. Preparatul este  Preparatul este creat pe platforma studiată și testată a vectorilor adenovirali umani, ale căror avantaje importante sunt siguranța, eficacitatea și lipsa urmărilor negative pe termen lung.

Rezultatele analizei datelor finale ale studiilor postînregistrare ale vaccinului ”Sputnik V” au demonstrat o eficiență de 91,4 procente, iar pentru cazurile grave – de 100 de procente.

În afară de Rusia, preparatul este înregistrat deja în Argentina, Bolivia, Serbia, Algeria, Palestina, Venezuela, Paraguay.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0