Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

”Nord Stream – 2”: SUA amenință companiile europene cu noi sancțiuni

Abonare
Scopul sancțiunilor impuse de SUA este împiedicarea construcției conductei de gaz, în care Washingtonul vede o amenințare la adresa intereselor sale naționale.

Statele Unite au amenințat companiile europene cu sancțiuni din cauza proiectului ”Nord Stream – 2”. În următoarele zile, Departamentul de Stat va publica o listă a organizațiilor care, în opinia sa, participă la construcția gazoductului. Aceste întreprinderi riscă să cadă sub noile restricții americane.

Рабочие на строительной площадке газопровода Северный поток-2, недалеко от города Кингисепп (5 июня 2019). Ленинградская область - Sputnik Moldova
„Acționând cu fermitate”: ”Nord Stream-2” a ajuns la final

”Nord Stream – 2” va livra gaze naturale din Rusia în Europa de-a lungul fundului Mării Baltice. Capacitatea sa este estimată la 55 miliarde de metri cubi de gaz pe an. Nu este prima dată când Statele Unite impun sancțiuni participanților la proiect cu scopul de a împiedica realizarea acestuia. În Rusia și Europa, se crede că, în acest mod, americanii vor să impună UE-ului gazul lor lichefiat mai scump. Aflați din materialul nostru video cum este comentată această situație în Rusia și Germania.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0