Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Dodon susține că Sandu este responsabilă de criza politică din țară

© Sputnik / Miroslav RotariIgor Dodon, prezintă raportul de activitate a 100 de zile de la învestirea în funcție
Igor Dodon, prezintă raportul de activitate a 100 de zile de la învestirea în funcție  - Sputnik Moldova
Abonare
Fostul președinte Igor Dodon susține că țara se confruntă cu o criză politică, constituțională și guvernamentală, provocată de inacțiunea Maiei Sandu. Declarația a fost făcută pe pagina de Telegram a liderului PSRM. 

CHIȘINĂU 15 ian - Sputnik. Igor Dodon susține că actualul președinte al țării se face responsabil de criza din Republica Moldova. 

 Maia Sandu i-a petrecut pe soldații ce pleacă în Kosovo - Sputnik Moldova
Politică
Acuzații dure la adresa Maiei Sandu din partea unui ministru
Despre acest lucru, fostul șef al statului a scris pe pagina sa de Telegram. 

„În țară se atestă o criză politică, constituțională și guvernamentală, provocată de inacțiunea actualului președinte al țării”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Telegram.

În postarea sa, Dodon a mai scris că luni, 18 ianuarie, urmează să fie convocat Comitetul executiv al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, în cadrul căruia se va discuta despre situația politică din țară creată după alegerea noului președinte.

Președintele PSRM a mai menționat că după ședința Comitetului, la ora 13:00, va susține o conferință de presă la sediul partidului, unde va comunica jurnaliștilor despre ce s-a discutat în cadrul întrunirii. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0