Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Foto: Alertă cu bombă în Chișinău: Precizarea Poliției

© Sputnik / Mihai CarausПолиция получила 52 машины
Полиция получила 52 машины - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat a sunat la Poliție, la 20:20, și a comunicat că pe acoperișul unui centru comercial amplasat pe str. Arborilor se află un obiect explozibil. Forțele de ordine au intrat în alertă.

CHIȘINĂU, 15 ian - Sputnik. Forțele de ordine au încercuit zona și au evacuat toți vizitatorii unui centru comercial din Chișinău.

Poliția a anunțat că la fața locului imediat au reacționat și s-au deplasat toate serviciile specializate: Batalionul de patrulare și reacționare operativă al DP mun. Chișinău, grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Centru, angajații IGSU. A fost solicitată intervenția specialiștilor de la „Bomteh”.

Toate serviciile specializate activează la fața locului.

Activitatea SAMU Botanica - Sputnik Moldova
Societate
Foto: Un tânăr a căzut în gol în timp ce se filma pe tik-tok

Poliția Chișinău a precizat că bărbatul care a anunțat despre existența obiectului explozibil a telefonat la 112 la orele 20:20. Polițiștii încearcă acum să-l identifice pe autorul apelului.

Menționăm că vineri, 15 ianuarie, în același centru comercial, un tânăr de 22 de ani a căzut de la înălțime. Cazul s-a întâmplat la orele 14:40. Tânărul de 22 ani a căzut de la șapte metri înălțime în timp ce se filma cu telefonul. 

Tânărul a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii care au efectuat cercetări la fața locului au stabilit ca el se afla în incinta centrului comercial împreună cu niște prieteni, care au comuncat că acesta a vrut să facă un filmuleț pentru tik-tok. Pe balustrada escalatorului tânărul și-a pierdut echilibrul și a căzut. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0