Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Lista statelor cu regim de carantină a fost actualizată: Care sunt acestea

© Sputnik / Miroslav RotariAvion
Avion  - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății a actualizat lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrare în Republica Moldova. Modificările intră în vigoare de luni, 4 ianuarie. Astfel, unele au fost scoase de sub regimul de carantină, altele au fost adăugate.

CHIȘINĂU 1 ian - Sputnik. Autoritățile anunță lista modificată cu statele pentru care se impune regim de autorizolare la intrarea în Moldova. Astfel, din lista au fost scoase următoare țări: Albania, Armenia, Austria, Azerbaijan, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Irlanda, Italia, Kazahstan, Macedonia de Nord, Polonia, România, Turcia, Ungaria și Ucraina. Din data de 4 ianuarie, cei care se vor întoarce din aceste țări nu vor mai fi nevoiți să stea în carantină timp de 14 zile. 

Totodată, Ministerul Sănătății a adăugat alte state, care nu se regăsesc în lista actuală. Este vorba despre Israel, Monaco, Marea Britanie și Irlanda de Nord. Astfel, începând cu data de 4 ianuarie cei care vor reveni din aceste țări vor trebui să stea în autoizolare. 

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaLista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrare în Republica Moldova
Lista statelor cu regim de carantină a fost actualizată: Care sunt acestea - Sputnik Moldova
Lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrare în Republica Moldova

Amintim că lista se actualizează o dată la 14 zile. Indicatorul pentru includerea în listă a statelor pentru care se impune regimul de autorizolare la intrarea persoanelor în Republica Moldova reprezintă incidența cazurilor de infecție cu COVID-19 mai mare sau egal cu 411 de cazuri la 100.000 populație. Totodată Ministerul Sănătății menționează că fișa epidemiologică se îndeplinește obligatoriu de către persoanele care intră pe teritoriul Republicii Moldova venite din statele pentru care se impune regimul de carantină.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0